top of page
Zoeken

Waarom je droom een droom blijft en hoe je je dromen kan gaan waarmaken.

Bijgewerkt op: 20 jun.


Super dat je dit bericht leest, ik ga er van uit dat je groots droomt of op zijn minst een droom hebt die je graag wil zien uitkomen.

Ik heb geen toverstaf, dus ikzelf zal je droom niet waarmaken.

Maar ik kan je wel motiveren om je droom na te jagen.

Waarom? Omdat ik echt geloof dat alles in het leven mogelijk is als je er zelf in gelooft.


Heel vaak hoor ik in mijn omgeving 'ik wil mijn eigen zaak starten,' of 'wat jij hebt dat wil ik ook' of 'ik wens dat ik ook een passie heb zoals jij,...'

Wel ik kan je één iets zeggen. Dit alles is niet zomaar gekomen. Het vraagt discipline, hard werk, veel persoonlijke ontwikkeling en vasthouden aan je dromen.


Ik zal je vertellen hoe ik het pad naar mijn dromen volg. Geloof me, ik ben er zeker nog niet want ik heb geleerd groots te mogen en durven dromen. En mijn dromen zijn groot!

Maar...het begint klein, HEEL KLEIN.


Ik deel je mijn secret ingredients om je dromen te gaan leven:


  • Zorg dat je een duidelijk beeld hebt wat je droom is en hoe je je toekomst ziet. Wil je in het buitenland gaan wonen, reizen, een eigen zaak starten, een huis kopen,... schrijf je droomleven gedetailleerd en ongefilterd neer. Kan je geen beeld vormen over je droomleven, schrijf dan neer hoe je je wil voelen. Minder stress, meer energie, meer zelfvertrouwen,...

  • Start klein, heel klein. Wat is de eerste stap die je kan maken om dichter bij die droom te komen? Een wandeling maken, een kwartier vroeger opstaan, bewust tijd nemen voor jezelf, hulp inschakelen,...

  • Tijd is van onschatbare waarde wanneer je je droom wil gaan waarmaken. Zonder tijd is er geen mentale ruimte om bewust nieuwe stappen te zetten. Waar kan je die tijd gaan creëren?

  • Geduld en vertrouwen, niks komt vanzelf zoals je hierboven leest. En dat is voor een millennial generatie niet gemakkelijk. I feel you! Je wilt het zo snel mogelijk, maar je wil hiervoor zo weinig mogelijk opofferingen maken. Ik kan niet voor jou spreken, maar ik geloof niet in succes op de korte termijn. De weg naar je dromen is een hobbelig parcour die je doet stilstaan bij jezelf.


"Work hard in silence, let succes be your noise."

Wees bedachtzaam met wie je je dromen deelt. Niet iedereen begrijpt je gedachtengang ;-)Op zoek naar meer go with the flow en helderheid rond je dromen?

In december gaat de 'heartwarming retreat' door.

Je wordt een weekend ondergedompeld aan een waaier van ontspanning en zelfzorg.

Een cadeau'tje voor jezelf.25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page