top of page
Foto yoga kamertje -)_edited.jpg

Welkom op de rust-academie

Zowel de yogalessen als de meditaties zorgen voor een extra meerwaarde tijdens je dag. Neem de tijd om te bewegen, bewust te voelen en een moment helemaal voor jezelf te beleven. Geniet er van!

Online cursus 

Cursus:

-10 yoga lessen 

-10 thema's 

- 4u lesmateriaal

Extra's:

- 2 yoga intro's 

- 3 meditaties 

Geef je lichaam en je geest de beweging en ontspanning  die het nodig heeft. Neem dit moment voor jezelf en geniet. Iedere les houdt verband met een thema zoals aarden, vertrouwen, vertragen,...

De meditaties kan je heel eenvoudig doen doorheen de dag of als vervolg op een yogales. Enjoy!

Lees meer

Praktisch:

- Nu tot eind oktober 10% korting!

Online tarief: €35.90 ipv €39.90

- 3 maanden toegang tot de lessen en extra's 

DSCF7899.JPG
Video 1 (easy flow)

Video 1 (easy flow)

Video afspelen

Intro

Geef je lichaam en je geest de beweging en ontspanning nodig die het nodig heeft. Neem dit moment voor jezelf en geniet. Iedere les houdt verband met een thema zoals aarden, vertrouwen, vertragen,...

De meditaties kan je heel eenvoudig doen doorheen de dag. 

Wie is Kaat?

WhatsApp Image 2021-07-15 at 21.44.35.jpeg

Yoga kwam in 2016 op mijn pad wanneer ik door een moeilijke periode ging. Ik merkte dat  ik uit mijn hoofd kon gaan tijdens het beoefenen van yoga. Een gevoel dat ik al lang niet meer had gekend. Ik voelde dat ik meer lichaamsbewustzijn kreeg en mezelf en mijn lichaam echt leerde kennen. Hoe meer yoga ik deed hoe meer ik verliefd werd op het beoefenen en het gevoel er van. Al snel merkte ik dat ik dit gevoel graag wilde gaan delen met anderen.

In 2019 startte ik mijn 200u yoga opleiding bij Body Atelier in Kortrijk. Ondertussen geef ik verschillende retreats, workshops en yoga lessen doorheen het jaar. 

Wil jij graag deelnemen aan een retreat? 

Check dan zeker de 'retreat' pagina op de website.

bottom of page