top of page
20200821-464.jpg

Wonder weekend getaway
@dedouvevallei
met Margot Hallemans & Kaat van Rust
20-23 juli 2022

Na een geslaagde editie vorig jaar met Geertrui en Margot gaat ook dit jaar opnieuw een wonder weekend getaway door van 20/07-23/07. Dit jaar mag ik met veel liefde en zorg Geertrui haar rol als yogateacher en begeleider overnemen wegens haar zwangerschap, en zal ik samen met Margot je drie dagen mee op avontuur nemen tijdens dit prachtige retreat op deze adembenemende locatie.

Drie dagen lang creëren we een platform waar ruimte is voor ontspanning, beweging, een gezellig tijd met gelijkgestemde en uiteraard ook me-time om even helemaal tot jezelf te komen. 

In klein groep nemen we je mee op deze reis naar jezelf. Onze dagelijkse portie yoga en beweging doen we in onze eigen privé-ruimte. Bij mooi weer verplaatsen we naar de tuin of rollen we de mat uit naast onze prachtige zwemvijver! Daarnaast verkennen we samen de prachtige omgeving tijdens wandeltochten, we relaxen languit op het gras of in de gezellige zithoekjes in de hangmatten en ligbedden, we zweten onze toxines uit in de sauna, om nadien weer frisse energie toe te laten tijdens meditatie-sessies of met inspirerende gesprekken. Dit alles, vergezeld van voedzame, met liefde bereide maaltijden, met de meest verse en pure ingrediënten.

WhatsApp Image 2021-06-12 at 17.57.35.jpeg
Foto: retreat 12/06 @dedouvevallei

Prijzen: 

Early bird korting t.e.m. 31/05

€531 Twin of dubbele kamer

€801 Single in dubbele kamer

Standaard prijs na 31/05

€590 Twin of dubbele kamer

Inschrijvingsformulier 
Kies je kameroptie

Bedankt voor je inchrijving!

Locatie:

We verblijven in een charmante gerenoveerde hoeve in een rustige hoek van Vlaanderen. Ons huis kan tot 12 deelnemers ontvangen, een kleine en gezellige groep. Hierdoor kunnen we voldoende persoonlijke begeleiding aanbieden wat toelaat een connecterende groepsatmosfeer te creeëren. Er zijn 2 gezellige woonkamers een compleet ingerichte keuken en 2 ruime badkamers (met nog 2 aparte toiletten)

Foto Geertrui Douvevallei.webp
 • Gaat dit retreat binnen of buiten door?
  Bij mooi weer gaat de retreat buiten door. Bij slecht weer is er een plek binnen voorzien.
 • Ik heb problemen om me in te schrijven. Wat moet ik doen?
  Ondervind je problemen met momoyoga stuur een mail naar info@kom-tot-rust.be.
 • Ik moet last minute afzeggen. Wat nu?
  Je commitment is heel belangrijk voor je deelname. Bekijk de algemene voorwaarden indien je toch niet kan
 • Ik heb een vraag maar die staat er niet tussen, wat moet ik doen?"
  Stuur een mail naar info@kom-tot-rust.be

Hoi, ik ben Margot!

Vlaamse actrice, yogadocente, soulguide en sinds kort mag ik mezelf auteur noemen van mijn eerste boek 'Bevrijd.' Daarnaast ben ik gebeten door alles wat persoonlijke groei omvat, ben ik "fulltime creator" en een levensgenieter die in alles liefde en dankbaarheid ziet.

Enkele jaren geleden sprong ik als een leek in de wereld van yoga. Eerst in mijn eigen voordeel, om mijn hoofd leeg te maken en de connectie met mezelf terug te vinden, maar al gauw voelde ik de drang om het effect van yoga te delen met anderen. Ik ben een gever, een zorgdragen. Ik haal energie uit mensen iets bijdragen om meer levenskwaliteit te ervaren. Yoga heeft mij hierin enorm

geholpen en dat ens ik te geven aan de mensen rondom mij. Een jaar geleden volgde ik mijn eerste opleiding tot Hathe yogadocent en nu sta ik te popelen om mijn ervaring te delen en te verrijken met jullie! 

Follow your heart, find your art.

Foto Margot.jpg
bottom of page